Søg efter produkter
close

Om os

Velkommen til Sport & Hobby

 

Sport & Hobby er ejet af Lars U. Hansen, der i 2003 overtog butikken fra sin far, Keld Hansen, som åbnede butikken tilbage i 1959. Det gør os dermed til et af landets ældste jagtforretninger.

 

Sport & Hobby drives til dagligt af 4 dedikerede medarbejdere, som hver især bidrager til at servicere og levere en god oplevelse til vores besøgende gæster. Vores ansatte har alle sammen dét til fælles at være passionerede jægere, som altid står klar til at vejlede dig og hjælpe med at finde lige netop det, du står og mangler. Vi har tradition for personlig betjening, et højt serviceniveau, fagkendskab, og vi er altid på en god snak om jagt og fiskeri – gerne over en kop kaffe.

 

Det er med udgangspunkt i denne passion, at vi dagligt driver vores butik i Maribo, hvor din personlige oplevelse kommer i første række. For at kunne tilbyde dig det bedste udstyr i netop din situation, er vi en del af Jaktia-kæden, som sikrer dig et altid stort udvalg – uanset om du handler i vores fysiske butik, eller på vores webshop. 

 

Kom endelig forbi vores butik og se udvalget af jagt- og friluftsudstyr, samt vores fiskeriafdeling.

Vi har også et fantastisk våbenrum, hvor du kan se Lolland/Falsters og Sydsjællands største udvalg af rifler og haglbøsser.

 

Det vil glæde os at se dig.

 

 

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping