Søg efter produkter
close

Sport & Hobby – En del af Jaktia

Jaktia Maribo

 

Sport & Hobby er en del af den nordiske jagtkæde Jaktia med 61 butikker fordelt i Norge, Sverige og Danmark. Jaktia startede i Danmark i 2019 med det formål at skabe en kæde af specialforretninger med bredt udvalg i beklædning, støvler, våben, optik og øvrigt jagtudstyr.

Jaktia står bag spændende specialt udviklede produkter, Jaktia Editions, som bliver udviklet i samarbejde med den enkelte leverandør, som f.eks rifler og haglgeværer fra Blaser, Browning, Winchester, Tikka og Beretta samt Jaktia Editions i beklædning og støvler fra Pinewood og Lowa. Disse modeller er udviklet efter ideer og ønsker fra Jaktia og de enkelte medarbejdere i butikkerne for at møde kundernes ønsker og behov.

 

Club Jaktia

Vil du være først på nyheder og gode tilbud? Som medlem af Club Jaktia er du sikker på at modtage alle aktuelle kampagner, info fra vores butik, nyheder fra jagtbranchen og gode råd og fif fra de dygtigste folk i branchen.

Det er gratis at være med i Club Jaktia og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Når du tilmelder dig Club Jaktia, vil du blive spurgt om hvilken lokal jagtbutik du hører til, så vil du gennem Club Jaktia modtage nyheder om arrangementer, events og tilbud i din lokale Jaktia butik.

 

Tilmeld dig Club Jaktia her:

 

Finansiering – Jaktia kortet

Vi kan igennem Jaktia tilbyde rentefri finansiering med Jaktia kortet. Her får du kreditmuligheder med lave omkostninger, så du kan forkæle dig selv med et nyt eller brugt haglgevær eller riffel og eller et nyt sæt jagttøj til sæsonen.

Læs mere om dine muligheder for finansiering med Jaktia kortet på www.resursbank.dk eller kom forbi butikken og hør nærmere.

jaktia
    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping